19
Mayıs
2024
Pazar
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Çılgın sevgilinin hain planı

Ayrıldığı sevgilisiyle yeniden barışmak için, sevgilisinin babasının evini basıp çocuğunu kaçıran şahıs, polisin operasyonu sonucu yakalandı. Çocuğu iki gün boyunca bir tekstil atölyesinde alıkoyan ve tanınmamak için saçlarına sarı meç yaptıran çılgın sevgili, "Çocuğu bulduğumu söyleyip geri götürecek ve böylece gözüne girecektim" dedi.

Birlikte dost hayatı yaşayan Celal Demirtaş ve Pınar Aksoy, geçtiğimiz günlerde ayrıldı. Ayrılığı içine sindiremeyen ve Aksoy’la yeniden barışmak isteyen Demirtaş, hain bir plan yaptı. Planını uygulamaya koyan Demirtaş, Abdullah ve Akif adlı arkadaşlarını da yanına alarak, Aksoy’un babası Cemal Akkaya’nın Bahçelievler’deki evini bastı. Silahı Akkaya’nın başına dayayan Demirtaş, Pınar Aksoy’un 3,5 yaşındaki oğlu Ömer Aksoy’u kaçırdı.

Küçük çocuğu Küçükçekmece’deki bir tekstil atölyesine getiren Demirtaş, bir süre sonra Pınar Aksoy’u aradı ve "Çocuğunu kaçırdıklarını duydum. Merak etme, İstanbul’un altını üstüne getirip çocuğunu bulacağım" dedi. Demirtaş ayrıca, tanınmamak için saçına meç yaptırdı.

Çocuğu kaçırılan Aksoy’un başvurusuyla harekete geçen polis, yaptığı soruşturma sonucu, küçük çocuğun 2 gün boyunca alıkonduğu Küçükçekmece’deki tekstil atölyesine baskın düzenledi. Demirtaş baskın sonucu gözaltına alınırken, kendisine yardımcı olan 2 arkadaşı kayıplara karıştı.

Gayrettepe’deki Asayiş Şube’de sorguya alınan Demirtaş, Pınar Aksoy’la yeniden barışmak için çocuğunu kaçırdığını ifade ederek, "Çocuğu bulduğumu söyleyip geri götürecek ve böylece gözüne girecektim" dedi.

Demirtaş, sorgusunun ardından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na gönderildi.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 10:00:24
Güncelleme :20 Aralık 2004 Pazartesi 11:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?