18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Çöp toplayıcı 'kalaşnikof' buldu

Küçükçekmece’de, otoban yolu kenarında, 1 adet kaleşnikof ve bu silaha ait 2 adet şarjör bulundu. Çöp toplayarak geçimini sağlayan bir vatandaş tarafından bulunan tüfek ve şarjör, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi.

Küçükçekmece, Halkalı TEM Bağlantı Yolu, yol ayrımında yürümekte olan ve geçimini çöp toplayarak sağlayan Recep Vatansever isimli vatandaş, yol kenarında 1 adet kaleşnikof tüfek ve buna ait 2 adet şarjör buldu. Vatansever’in ihbarı üzerine olay yerine gelen Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kriminal Şubesi ekipleri, bir çuval içinde, elektrik direğinin altına bırakılan tabanca ve şarjörü incelemeye aldı. Tüfeği nasıl bulduğunu anlatan Vatansever, "Yol kenarında yürüyordum. Bir direğin dibinde şüpheli bir çuval görünce durumu polise bildirdim" diye konuştu.

Recep Vatansever ifadesinin alınması için polis merkezine gönderildi.
Tüfek ve şarjörü kimin bıraktığının belirlenmesi için geniş çaplı inceleme başlatılırken, bulunan 1 adet kaleşnikof ve 2 adet şarjör, olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2005 Pazartesi 10:47:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?