19
Mayıs
2024
Pazar
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Dünyanın yeni sağlık noktası

Dünyaca ünlü sağlıklı yaşam ve bioenerji uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde (CKSM), Küçükçekmeceliler ile buluştu. Sağlıklı bir yaşam için gereken şifreleri Küçük İstanbul halkıyla paylaşan Maranki’nin söyleşisini, çok geniş bir dinleyici topluluğu takip etti.

“AZİZ BAŞKAN’DAN RİCA EDİYORUM…”

Uluslararası arenada gerçekleştirdiği çalışmalar ile sayısız ödüle layık görülen Sağlık Yaşam ve Bioenerji uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, CKSM’de gerçekleştirdiği “Sağlıklı Düşün, Sağlıklı Beslen, Sağlıklı Yaşa” konulu seminerinde Küçük İstanbul halkıyla bir araya geldi.

Maranki’nin söyleşisine Küçükçekmeceliler’in ilgisi o kadar büyüktü ki, CKSM’nin salonu gelen ziyaretçileri ağırlamakta yetersiz kalınca fuaye ve etkinlik salonu da katılımcıların kullanımına açıldı. Maranki’nin söyleşisini yaklaşık olarak 800 dinleyici takip etti.

Maranki’nin söyleşisine ev sahipliği yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da, dinletiyi ilgiyle takip etti. “Doğa eczanesi” olarak tanımladığı tabiatın, her türlü rahatsızlığa deva sağladığını ve bitkilerin her birinde bir mucize barındırdığını vurgulayan Maranki, “İnsan vücudu da ayrı bir şaheserdir. Yedi noktanıza dokunmak suretiyle tüm ağrılarınıza son verebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Maranki ayrıca Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’dan da bir talep de bulundu:

“Hemen yanıbaşınızda bir tabiat harikası olan Küçükçekmece Gölü var. Ben bu gölün kıyısına bir Sağlıklı Yaşam Merkezi kurmak istiyorum. Dünyanın dört bir yanından insanlar bu merkeze akın edecektir. Merkezimiz aynı zamanda halkımıza da açık olacak. Sayın Başkan, Küçükçekmece’ye böyle güzel bir sanat merkezi kazandırmış. El ele verip bir de Sağlık Merkezi kuralım. Kendisinden bu yönde ricada bulunuyorum.”

“HERKESİN SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Prof. Dr. Ahmet Maranki, çalışmalarını maddi kazanç eksenli değil, insan sağlığına kendince bir fayda sağlama merkezli bir zihniyetle yürüttüğünü belirterek, her gün 450 bin tıklanma oranına sahip olan internet sitesinde (www.maranki.com) ihtiyaç sahipleri için tedavi tavsiyelerinde bulunduğunun da altını çizdi.

..
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 15:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?