18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Esrarengiz yangında hırsız parmağı

Küçükçekmece’de, bir dairede çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Olay yerinde yaptıkları incelemede, açılmış çekmeceler ve patlatılmaya çalışılmış bir kasayla karşılaşan polis, yangını hırsızların çıkarmış olabileceğinden şüpheleniyor.

Küçükçekmece, Salih Tamcı Caddesi Er Sokak’ta bulunan Hayati Altun’a ait dairede, saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen Sefaköy ve Yeşilköy itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı.

Daha sonra içerde inceleme yapan itfaiye ekipleri, evde çekmecelerin karıştırılmış olduğunu ve değerli eşyaların konulduğu kasanın da başka bir odaya götürülerek patlatılmaya çalışıldığını farkedince durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yanlarına evsahibi Hayati Altun’u da alarak, içerde araştırma yaptı.

Yapılan araştırmada, içeri giren kimliği belirsiz kişilerin, evde bulunan bir miktar parayı aldığını, kasayı da başka bir odaya götürerek açmaya çalıştıklarını belirledi. Şahısların, kasayı açmak için uğraştıkları ancak başaramadıkları öğrenildi.

Evsahibi Hayati Altun, "Evdeki az miktarda parayı almışlar. Kasada da senetler ve daha yüklü bir para duruyordu. Açmaya çalışmışlar ancak başaramamışlar. Yangını onlar çıkarmış olabilir" diye konuştu.

Çıkış nedeni henüz tam olarak belirlenemeyen yangını, eve giren şahısların çıkardığından şüphelenen polis ekipleri, olayı aydınlatmak için soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 11:18:43
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 19:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?