19
Mayıs
2024
Pazar
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

İstanbul-Küçükçekmece: Polisten kaçarken takla attılar

Avcılar’da, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, Küçükçekmece’de barikat kuran bir polis otosuna çarparak kaza yaptı. Polis otosuna çarptıktan sonra takla atan otomobildeki 5 kişi, dışarı savrularak yaralandı.

Alkollü oldukları belirlenen gençler, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emniyet yetkilileri, şahısların çeşitli hırsızlık suçlarından arandıklarını bildirdi.

Olay, saat 03.00 sıralarında Küçükçekmece E-5 Karayolu üzerinde meydana geldi. Bağcılar’da kiraladıkları otomobille gezmeye çıkan 5 arkadaş, otomobilde içki içmeye başladı. Avcılar’a kadar gelen 5 kafadar, burada uygulama yapan polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri Küçükçekmece istikametine doğru kaçmaya başlayan 34 VHN 41 plakalı otomobilin peşine düştü. Otomobili durdurmaya kararlı olan polis ekipleri, E-5 Karayolu üzerinde barikat kurdu. Ancak polisin kurduğu barikatları bir bir geçmeyi başaran alkollü gençler, polisin uzun takibi sonucu Küçükçekmece Havalimanı Kavşağı’na kadar geldiler. Buradaki polis barikatını da aşmaya çalışan otomobil, 34 A 77662 kodlu ekip otosuna çarparak yoldan çıktı. Takla atan otomobil, daha sonra şarampole yuvarlandı.

Kaza sonrasında otomobilde bulunan 5 kişi dışarı savruldu. Çevreye saçılan sürücü Erkan Kaya (22), Orhan Korkmaz (20), Ceyhun Sarı (19), Mehmet Ulu (19) ve T.K.(Tezcan Kaçan)(16) yaralandı.

Hafif yaralan Erkan Kaya ve Orhan Korkmaz olay yerinden yaya olarak kaçmaya çalışırken, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Kaya ve Korkmaz, daha sonra bir polis aracıyla Küçükçekmece Polis Merkezi’ne götürüldü.

Ağır yaralan Sarı, Ulu ve K.(Kaçan) ise bir süre olay yerinde ambulans bekledi. İlk müdahaleleri polis ekipleri tarafından yapılan Sarı, Ulu ve K.(Kaçan) ambulanslarla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Emniyet yetkilileri, şahısların çeşitli hırsızlık suçlarından kaydı bulunduğu ve bu nedenle polis tarafından arandıklarını bildirdi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2004 Cuma 23:07:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?