20
Nisan
2024
Cumartesi
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Kalecilikten torbacılığa

İstanbul’da uyuşturucu maddeleri piyasaya süren sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, gözaltına alınan 49 kişiden birinin Galatasaraylı eski futbolcu Mehmet Duymazer olduğu iddia edildi.

Narkotik Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli semtlerde sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan ve mahkemece tutuklanan Mehmet Duymazer’in, Galatasaray Spor Kulübü’nün eski kalecisi olduğu iddia edildi.

Küçükçekmece’de, polisin takibi sonucu, kardeşi Hasan Duymazer ile birlikte gözaltına alınan Mehmet Duymazer’in evinde yapılan aramalarda 7 kilo esrar ele geçirilmişti. İstanbul genelinde gerçekleştirilen ve adına "Halkalı Operasyonu" adı verilen uygulamalarda, kardeşiyle birlikte gözaltına alınan Duymazer, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yetkililer, Duymazer kardeşlerin uyuşturucu madde dağıtıcısı olduklarını ve bu maddeleri sokak satıcıları aracılığıyla, özellikle lise öğrencilerinin uğrak yerleri olan internet cafe, kuaför ve kahvehanelerde pazarladıkları bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen zanlılardan 27’si tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

istanbul
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 10:28:41
Güncelleme :8 Aralık 2004 Çarşamba 11:36:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat korkmaz IP: 88.250.82.xxx Tarih : 9.03.2009 17:58:25

bunu bu hallere düşürenler utansın ben kaleci mehmeti kırıkhan spordan tanırım ozamanlar 3.lig de kaleciydi sonra 2.lig de hatay spora gitti ordan kayseri spora ordanda adi cimboma ne adi takımdır bu bu adam bu hale düştü bir zamanlar bu kaleci televolelere çıkıyordu boyu uzundu sanırım 1 95 metre  fatih terimede yazıklar olsun bu adamı hemen sildi