24
Mayıs
2024
Cuma
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Katliamda ölen aile toprağa verildi

Küçükçekmece’deki işyerinde cinnet geçiren Kemal Kilerci, kurşuna dizerek öldürdüğü ailesiyle birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin yakınları, törende gözyaşı döktü.

Kemal Kilerci, geçirdiği cinnet sonucu eşi Aysun Kilerci ve çocukları Alican Kilerci ile Gizem Kilerci’yi öldürmüştü. Olayın ardından son kurşunu da kendine sıkan Kemal Kilerci de, sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri tamamlanan cenazeler, öğlen saatlerinde yakınları tarafından teslim alındı.

Cenazelerin alımı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aysun Kilerci’nin babası İsmail Sarıkaya, "Ben Kırklareli Saray’da oturuyorum. Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum. Ancak hiç bir sorunları yoktu. Ailenin ekonomik durumları iyiydi. Merter’de evleri ve arabaları vardı. Ekonomik sorunlardan kaynaklandığını sanmıyorum. Aralarında hiç bir sorun yoktu" diye konuştu.

Cenazeler, Adli Tıp Kurumu’ndan alınırken iki ayrı cenaze aracına konuldu. Gizem Kilerci’nin tabutunun üstüne duvak ve Galatasaray’ın renklerinden oluşan sarı kırmızı çiçekler konulurken, Alican’ın tabutu ise Fenerbahçe bayrağı ve sarı lacivert çiçeklerle donatıldı. Cenaze büyük bir konvoy eşliğinde Küçükçekmece Kanarya’daki Akşemsettin Camisi’ne getirildi. Tabutlar cami içine alınırken, cenaze namazı caminin içinde kılındı. Kalabalık bir grup caminin dışında namazın bitmesini bekledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 18:09:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?