18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Koçer Başkan Yardımcısı oldu

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Genel Sekreteri Ahmet Turan Koçer, yeni dönemde İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

İstanbul'da bulunan MİAD Yönetim Kurulu, yerel seçimler sonrası yeniden Küçükçekmece Belediye Başkanlığına seçilen Aziz Yeniay'ı ve yeni dönemde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev alan MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan Koçer'i ziyaret etti.

Yeni görevi nedeniyle Ahmet Turan Koçer'i makamında ziyaret eden ve kendisini tebrik eden MİAD heyeti daha sonra birlikte Aziz Yeniay ile görüşmeye geçti.
Başkan Aziz Yeniay'ı her zaman desteklediklerini ifade eden MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, Malatyalı bir hemşehrimizin kaliteli hizmetler sunarak Küçükçekmece gibi büyük bir belediyede tekrar başkan seçilmesinden dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Aynı zamanda MİAD Genel Sekreteri olan Ahmet Turan Koçer'i de yeni görevi vesilesi ile tebrik eden Akdaş, seçimin bittiğini sonuçların iyi değerlendirilerek hizmet yapma zamanının geldiğini belirterek Başkana ve ekibine her zaman destek oldukları bundan sonrada yanlarında olacaklarını ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 17:34:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?