19
Mayıs
2024
Pazar
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Küçükçekmece: Minibüsün altına saklandı ama yakalanmaktan kurtulamadı

Küçükçekmece’de polisten kaçan sabıkalı hırsız, uzun süren operasyonun ardından saklandığı minibüsün altında kıskıvrak yakalandı.

Olay, saat 03.00 sıralarında İnönü Mahallesi Kahraman Sokak’ta meydana geldi.
Küçükçekmece’de, devriye görevi yapan ekipler, 34 YL 0858 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak "dur" ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Polis ekipleri, kaçan otomobili kovalamaya başladı. Küçükçekmece’de Maslak Çeşme Caddesi üzerinde başlayan kovalamaca, ara sokaklarda devam etti. Uzun süre polisten kaçmayı başaran şahıs, Kahraman Sokak’a girdiğinde, burada bir binanın duvarına çarparak kaza yaptı.

Polise ateş açtıktan sonra apartmanların arasına kaçan zanlı, burada bir süre saklandı. Çevre sakinlerinin demir çubuk ve sopalarla kovaladığı zanlı, daha sonra bir minibüsün altına gizlenmeye çalıştı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, zanlıyı saklandığı yerde kıstırmayı başardı. Emniyet güçleri, saklanmaya çalışan zanlıya "teslim ol" çağrısında bulundu. Polisin çağrısına rağmen dışarı çıkmayan zanlı uzun süre saklandığı yerden çıkmadı. Çevredeki bina ve ağaçları kendisine siper alan polis ekipleri, hırsızlıktan sabıkalı zanlıyı saklandığı yerde yakaladı. Güçlükle aracın altından çıkarılan şahıs, gözaltına alındı.

Polis ekipleri, zanlının üzerinde yaptıkları aramada, bir tabanca ile "sustalı" diye tabir edilen bir de bıçak ele geçirdi. Emniyet yetkilileri, gözaltına alınan zanlının, bir çok hırsızlık olayından sabıkası bulunan Selim Metin (30) olduğunu belirtti. Metin, sorgulanmak üzere Sefaköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2004 Pazartesi 10:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?