19
Mayıs
2024
Pazar
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Küçükçekmece CHP Meclis Üyesi adaylıktan çekildi

Murat Taştan, ikinci sırada bulunması dolayısıyla kazanmasının kesin olduğu halde bu yarıştan çekildiğini ifade ederek, "Partiyi eline geçiren MHP'li ve ANAP'lı insanlarla bu yarışta bulunmak istemiyoruz. Anti-demokratik kanunlara karşı çıkmak için istifa ettik. Halen CHP'liyiz. Genel merkezin yanlış politikası bizi istifa ettirdi. Aday gösterilen Naci Ekşi'nin yanında olmayacağız, onu hiçbir şekilde desteklemiyoruz. Mesele bizim yerimiz değil, mesele MHP ve ANAP'lıların partiyi ele geçirmesi" dedi.
CHP Küçükçekmece eski ilçe başkanlarından Berhan Şambak ise partinin ilçe örgütü içerisinde ciddi rahatsızlıklar bulunduğunu, bunun ana nedeninin ise partinin sağa kayması olduğunu ifade etti. Şambak, "Bu hareketler CHP'ye seçim kaybettirebilir. Biz bunun bilincindeyiz. Partiyi ele geçiren sağ görüşlü insanlarla birlikte hareket edemeyiz" diye konuştu.
Parti yetkilileri, istifanın 9 Mart'a bırakılmasının nedeni olarak, 6 Mart'tan sonra istifa eden meclis üyeliği adaylıkları yerine yeni aday belirlenememesini gösterdi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2004 Salı 14:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Medet POLAT IP: 78.183.53.xxx Tarih : 15.02.2008 23:55:49

CHP ne çektiyse sizin gibi zeki olan siyasetçilerden ve parti içi muhalefetten çekti. Helal olsun size partiyi bu hale getirdiniz. Birazda kendinizi eleştirseniz parti düzelecek ama siz önce kendinizi düzeltin. Siyaset çıkar üzerine yapılmaz, ama sizler yaptınız... Sizler bırakın şu partiyi artık, gençler gelsinler ve partiyi düzeltsinler, zahmet olcak ama...