17
Mayıs
2024
Cuma
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Küçükçekmece'de okullar yeni yıla hazırlanıyor

Küçükçekmece Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonu ile yapılan çalışmalara, bugün Halkalı Ticaret Meslek Lisesi’nde devam edildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, belediye başkan yardımcıları ile birlikte, okula gelerek çalışmaları yerinde izledi.

 Okul Müdürü Ergün Şele’yi makamında ziyaret eden Aziz Yeniay, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Burada yaptığı konuşmada, eski yasayla okullara hiçbir yardım yapamadıklarını ve okullara kaynak aktarmanın yasak olduğunu belirten Yeniay, "Yeni yasayla birlikte bu suç olmaktan çıkıyor. İnşallah, ileriki yıllarda okullarımız, bizlerin de desteğiyle daha iyi olacak" diye konuştu. Şu ana kadar 40 okulun bakımını yaptıklarını hatırlatan Yeniay, "Tüm okulların bakımını yapabilmemiz çok zor. Bunu ancak elbirliğiyle yapabiliriz. Bunun için okul aile birliklerine büyük görevler düşüyor" dedi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve beraberindeki heyet, daha sonra sınıfları gezdi ve okul bahçesine ağaç dikti. Okul öncesi hazırlıklar kapsamında Küçükçekmece Belediyesi 40 okulun bakımını yaptı. Belediye ekipleri, okullarda temizlik, ilaçlama, boyama, asfalt ve park-bahçe düzenlemesi yapıyor.

iha-küçükçekmece
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 19:56:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?