18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Şansı yaver gitti

TEM Bağlantı Yolu'nda, aşırı hız yüzünden otomobiliyle köprü inşaatının temeli için açılan çukura uçan genç, hurdaya dönen otomobilden sağ çıkmayı başardı. Yaralı genç, kazanın ardından kaldırıldığı hastanede bir de işlem kuyruğuna girdi.

Kaza, Basın Ekspres Yolu, Çobançeşme Mevkii’nde meydana geldi. Havalimanı yönüne doğru aşırı hızla seyreden, Berk Öznil yönetimindeki, 34 UTU 11 plakalı otomobil, Çobançeşme Mevkii’ne geldiğinde kontrolden çıktı.

Köprü inşaatı için konulan tel bariyerleri aşan otomobil, yaklaşık 50 metreden, inşaat temeli için açılan yaklaşık 10 metre derinliğindeki çukura uçtu. Sürücü Öznil, inşaatta çalışan işçiler tarafından, hurdaya dönen otomobilden çıkarılarak Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Mutlak bir ölümden kılpayı dönen sürücü, ilk tedavisinin ardından, işlemlerini yaptırmak için kuyruğa girdi. Yaralı halde dakikalarca kuyrukta bekleyen Berk Öznil, yaşadığı durumla ilgili, "Yorum yok" demekle yetindi. Görgü tanıkları, otomobilin hızla geldiğini ve telleri aşıp çukura uçtuğunu söyledi.

Hurda yığını haline gelen otomobil, düştüğü çukurdan çıkarılarak otoparka çekilirken, polis kazanın ardından soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 11:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?