18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Taksici cinayeti çözüldü

Küçükçekmece’deki boş bir arazide 19 Şubat tarihinde cesedi bulunan taksici İrfan Gülbahar’ın, Bahçelievler’den araca binen 2 kişi tarafından gasp amaçlı öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olayla ilgili Bahçelievler’de operasyon düzenleyen polis, 1 kişiyi gözaltına aldı. 1 zanlının da arandığı bildirildi.

18 Şubat 2005 tarihinde Büyükçekmece’de terk edilmiş ve içinde kan izlerinin bulunduğu ticari bir taksi bulan polis, aracın sahibini aramaya başladı. Çalışmalarını sürdüren ekipler, taksinin şoförü olduğunu belirlenen İrfan Gülbahar’ın cesedini, ertesi gün Küçükçekmece Kayabaşı Yolu üzerinde boş bir arazide buldu.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ekipler, Bahçelievler’de bir parka düzenledikleri operasyonda Ramazan Özdemir’i (19) yakalayarak gözaltına aldı.

Özdemir’in Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunda, "Bahçelievler’den bir arkadaşımla taksiye bindik. Küçükçekmece Kayabaşı’na gitmek istedik. Olay yerinde şoförü öldürdükten sonra parası ve cep telefonunu alarak olay yerinden ayrıldık. Büyükçekmeye’ce gidip taksiyi de orada bıraktık" dediği öğrenildi.

Ramazan Özdemir, sorgusunun ardından sağlık kontrolü için öğle saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü’nden çıkarıldı. 2003 yılında 8, 2004 yılında 2, 2005 yılında da 2 taksici öldürüldüğü belirtildi. Polis, kaçan diğer zanlıyı arıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 14:43:19
Güncelleme :10 Mart 2005 Perşembe 14:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?