24
Mayıs
2024
Cuma
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Toplu nikah şöleni

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı, maddi zorluklar nedeniyle resmi nikah kıydıramayan 250 çifte yardım elini uzattı. Aralarında 10 yıldır evli olduğu halde resmi nikah kıydırmamış çiftlerin de bulunduğu aileler, Küçükçekmeçe Belediye Başkanı Aziz Yeniay tarafından kıyılan nikahla yeniden dünya evine girmenin heyecanını yaşadı.

Toplu nikah şöleninden önce çiftler Küçükçekmece Kaymakamlığı toplantı salonunda Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından sunulan "Evlilik" konulu seminere katıldı. Seminer sonrası Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile birlikte akşam yemeğinde buluşan çiftler, daha sonra nikah şöleninin yapılacağı alana geçerek yerlerini aldı. Halkalı Ziraat Mektebi bahçesinde gerçekleştirilen toplu nikah şöleninden önce sahneye çıkan Murat Kekilli, Arif Şentürk, Ramazan Yakar ve Ceyhun Şişmanoğlu, şarkıları ile davetlileri coşturdu.

Akçaabat yöresi halk oyunları ekibinin de bir gösteri sunduğu nikahta çiftler, yakınlarıyla birlikte doyasıya eğlendi. Çok sayıda vatandaşın da izlediği şölende, nikahları Belediye Başkanı Aziz Yeniay tarafından kıyılan çiftler, objektiflere mutluluk pozu verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 23:09:03
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 23:11:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?