23
Mayıs
2024
Perşembe
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Töre denen lanet yine sahnede

Küçükçekmece Sefaköy’de yaşadıkları evde töre cinayetine kurban giden genç çiftin cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Eşiyle birlikte, bir yakınları tarafından öldürülen genç kadının hamile olduğu öne sürüldü.

Ailelerin karşı çıkması üzerine yaklaşık 3 ay önce Şanlıurfa’dan kaçarak İstanbul’a gelen genç aşıklar, burada dünya evine girmişti. Selahaddin Sarıçiçek (27) ve eşi Evrim Sarıçiçek hakkında aile kararıyla verilen infaz kararı, bir yakınları tarafından gerçekleştirildi.

Çiftin Küçükçekmece’deki evine gelen akrabaları, silahla Selahaddin ve Evrim Sarıçiçek’i öldürdü. Aile tarafından görevlendirilen Evrim’in küçük kardeşinin, "Ben bunu yapamam" diyerek, bir süre önce Şanlıurfa’da intihar ettiği ortaya çıkarken, cinayeti işleyen ve kızıl saçlı olduğu öğrenilen şahıs kayıplara karıştı.

Genç çiftin öldürüldüğünü duyarak eve gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Evrim’in hamile olduğu öne sürülürken, cesetler, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 21:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?