24
Mayıs
2024
Cuma
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Yeniay ilçenin fotoğraflarla anlatılmasını istiyor

İlçemiz, Atatürk Havalimanı’nın yanıbaşında yer almakta ve Küçükçekmece Gölü’nden Olimpiyat Stadı’na, İç Kumsal’dan Yarımburgaz Mağaralarına, Mimar Sinan Köpürüsü’nden Azatlı Baruthanesi’ne kadar birçok tarihi ve turistik yerleri bünyesinde barındırmaktadır. 16. yüzyılda Çekmece-i Sagir (Çekmece-i Küçük) olarak da anılan ilçemiz, Atatürk Havalimanı’nın yanıbaşında yer almakta ve Küçükçekmece Gölü’nden Olimpiyat Stadı’na, İç Kumsal’dan Yarımburgaz Mağaralarına, Mimar Sinan Köpürüsü’nden Azatlı Baruthanesi’ne kadar birçok tarihi ve turistik yerleri bünyesinde barındırmaktadır. Ulaşımın kolaylıkla sağlanabildiği ilçemiz, tüm güzellikleriyle fotoğraf sanatının gözdesi olabilecek özelliklere sahiptir. Tüm bu güzellikleri amatör ve profesyonellerin fotoğraf kareleriyle buluşturmak ve Küçükçekmece’yi yaşam tarzıyla, insanlarıyla ve doğal güzellikleriyle cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamıza özellikle tüm basın mensuplarımız da davetlidir.

Yarışmamıza fotoğrafseverler “Saydam,Dijital ve Baskı” olmak üzere 3 farklı kategoride katılabileceklerdir. Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olan yarışmamıza katılan her fotoğrafçıya katılım belgesi verilecektir. Yarışma sonunda her kategoride birincilere 3000 YTL, ikincilere 2000 YTL ve üçüncülere 1000 YTL, ayrıca jürinin belirleyeceği her dalda en fazla 5’er adet fotoğrafa da mansiyon ve özel ödül olarak 500’er YTL olmak üzere toplam 25.500 YTL ödül verilecektir. Yarışmamız Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’ nca onaylanmış olup Fotoğraf Dergisi , İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği tarafından da desteklenmektedir. Fotoğraflar, http://www.kucukcekmece.bel.tr/foto_basvuru.htm adresinde yer alan katılım formu doldurularak Küçükçekmece Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kartlatepe Mah. E-5 üzeri Sefaköy/Küçükçekmece/İstanbul adresine elden, iadeli taahhütlü olarak posta veya kargo ile teslim edilebilir.

• SEÇİCİ KURUL ÜYELERİMİZ: Murat ALPGÜVEN(Fotoğrafçı), Ali İhsan GÜLCÜ (Fotoğrafçı), Nadir EDE(Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni), İzzet KERİBAR (Fotoğraf sanatçısı), Recep KÖSE(Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı), Erdal YAZICI(Fotoğraf sanatçısı), İbrahim ZAMAN(Fotoğraf sanatçısı).

• SON KATILIM : 15 Temmuz 2005

SEÇİCİ KURUL DEĞERLENDİRMESİ : 20 Temmuz 2005

SONUÇ BİLDİRİMİ : 27 Temmuz 2005

SERGİ-GÖSTERİ VE ÖDÜL TÖRENİ : 12 Ağustos 2005

• SEKRETERYA: Yasemin ŞİMŞEK

Tel : (0212) 411 06 41

Faks : (0212) 411 06 40

E-posta :

yaseminsimsek@kucukcekmece.bel.tr

yaseminsimsek@kcekmece-bld.gov.tr

yaseminsimsek@yahoo.com

YARIŞMAMIZA TÜM FOTOĞRAFSEVERLER DAVETLİDİR.

Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 15:43:45
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 11:32:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?