19
Mayıs
2024
Pazar
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

’Yetişin beni kaçırıyorlar’

Markete alışverişe giderken 3 kişi tarafından zorla otomobile bindirilerek kaçırılan Nurcan Demirel’in ailesi kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi. Kaçırılırken kızkardeşine telefon açmayı başaran Nurcan, ‘Yetişin, hayvanlar beni kaçırıyorlar’ diye feryat etti. Nurcan Demirel’in günlüğünde telefonuna dadanan ve ‘sapığım’ diye sözünü ettiği bir erkek hakkında ‘Salak, beni kaçırmak istiyor’ diye yazdığı ortaya çıktı.

Nurcan Demirel, İkitelli’de 21 Aralık günü saat 16.00 sıralarında, konfeksiyon atölyesinde çalıştığı eniştesiyle birlikte eve geldi. Annesi tarafından markete gönderilen 19 yaşındaki genç kız, birden iki araba tarafından duvara sıkıştırıldı ve 3 kişi tarafından Alman plakalı, fıstık yeşili bir otomobile zorla bindirildi.

Evin hemen yanındaki markete gönderdiği kızının aradan yarım saat geçmesine rağmen eve dönmemesi üzerine meraklanan anne Hatun Demirel, ‘Tam o sırada küçük kızım Gülay’ın cep telefonu çaldı. Arayan Nurcan’dı ve zorla kaçırıldığını söylüyordu. Dünyam başıma yıkıldı. Koştuk, ama kızım ortalıkta yoktu. Yaşlı bir komşumuz, kızımın zorla yabancı plakalı bir arabaya bindirildiğini gördüğünü söyledi’ dedi.

TELEFONDAKİ ÇIĞLIK

İki gündür ağlayıp sinir krizleri kardeşi Gülay Demirel, olay günü ablası Nurcan’ın cep telefonundan kendisini arayıp, ‘Hayvanlar, beni kaçırıyorlar’ diye çığlık attığını ve ardından telefonun kesildiğini söyledi. Gülay Demirel, ablasının kaçırıldığı gün cep telefonuna 18.39’da gelen ve polise de gösterdiğini belirttiği mesajda, ‘Lütfen Nurcan’dan sıkılmayın. Biz sizi arayacağız. Şu an sağlığı yerinde ve elimden geldiği kadar ona iyi bakacam’ diye yazdığını belirtti. Gülay Demirel, şunları söyledi:

‘Ablam ertesi sabah saat 07.00 sıralarında cep telefonuyla aradı ve ‘Beni kaçırdılar. Gözlerimi bağladılar. Hangi yöne, nereye gittiğimizi, nerede olduğumu bilmiyorum. 4-5 saat yolculuk yaptık. Beni karanlık bir bodruma attılar. Bulunduğum yerde hiç pencere yok. Telefonumu elimden almadılar ama yanımda sürekli bir adam beni bekliyor. Telefonu kullanmama izin vermiyor. O şimdi tuvalete gittiği için arayabildim. Ne olur beni buradan kurtarın’ dedi. Telefon sonra birden kapandı.’

SALAK, BENİ KAÇIRACAKMIŞ

Nurcan Demirel’in tuttuğu günlük, genç kızın bir süredir meçhul telefonlar açan ve’Sapığım’ diye söz ettiği kişi tarafından kaçırılmış olabileceği şüphesine yol açıyor. Günlükte şu ifadeler yer alıyor:

‘...Çok şaşıracağım bir şey daha oldu. Birisi özel numaradan beni aradı. Hakkımda her şeyi biliyordu. Ona binlerce kez kim olduğunu sordum ama bana ufacık bir ipucu bile vermedi. Bana Hasan’dan uzak durmamı söyleyip duruyordu...’

‘Bugün özel numaradan sapığım yine aradı. O da ayrı bir manyak. Sürekli bana güzellikle olmazsa zorla deyip duruyor. ‘İstersen benim olma ama yanımda ol’ diyor. Yılbaşından sonra kendini tanıtacakmış, yani karşıma çıkacakmış. Salak beni kaçırma planları kuruyor. Eceline susamış. Allahım o günleri gösterme. Kendini bir şey zannediyor geri zekalı. Her kimse onun kim olduğunu bir bulursam ölümü benim elimden olacak. Allahın belası o kadar rahatsız ediyor ki, aslında biraz da korkuyorum.’
Hürriyet Gazetesi
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2004 Cuma 09:06:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?