18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Polisten saklanırken yaralandı

Küçükçekmece İkitelli'de hırsızlık yapmak için girdiği işyerinin önünden geçen polislerden saklanan bir kişi, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi 43 numarada bulunun "Umut Telekom" adlı işyerine hırsızlık yapmak için giren Yakup Sarp (18), girdiği işyerinin önünden geçen polis ekibini fark edince ön taraftaki bir aracın altına saklandı.

Polislerin olay yerinden uzaklaşmasıyla birlikte beklemeye başlayan Sarp, daha sonra kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından silahla yaralandı. Kolundan ve ayağından yaralanan şahıs, daha sonra olay yerinde ambulans beklemeye başladı.

Yaralı bir şekilde yerde yatan şahıs bilincinin açık olması nedeniyle polislere kendini vuranları anlatmaya çalıştı. Yaralı zanlının, hırsızlık amaçlı kullandığı bıçakla parmak izini yok etmek için başına geçirdiği iki çift çorap dikkat çekti. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralı Sarp, Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 10:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?