27
Mayıs
2024
Pazertesi
MALTEPE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Seplast Ambalaj San. A.Ş.



Hakkımızda
Şirketimiz 1992 yılında Kartal- Yakacık-İstanbul’da kurulmuştur. Artan üretim hacmi ile beraber 1996 yılında Cevizli mevkiindeki yeni tesisine taşınmıştır. Bu süreç içinde yeni yatırımlar yaparak Avrupa’dan getirilen son teknolojik makineler ile HDPE işleme kapasitesini arttırmıştır. 1993 yılı itibariyle enjeksiyon metodu ile kapak ve otomotiv yan sanayine yönelik üretim yapmaya başlamıştır. 2001 yılında zirai mücadele ve gıda sektöründe kullanılan çok katlı co-ex şişe üretimine başlayarak ürün ve müşteri kapasitesini arttırmıştır. 2005 yılında ortaklık yapısındaki değişikliğin ardından ünvanı SEPLAST AMBALAJ SANAYİ A.Ş olarak değişmiştir. 


Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan SEPLAST, başlıca madeni yağ, tarım ilaçları, temizlik, gıda, kimya sektörlerine yönelik 100 cc’den 20 LT ‘ye kadar olan hacimlerde Yüksek Yoğunluklu Polietilen ‘den ( HDPE) mamul şişe ve bidonlar üretmektedir. Enjeksiyon ünitesinde ise üretimi yapılan ambalajlara ait çeşitli özelliklerde conta, tapa, musluk, kulp üretimleri de gerçekleştirilmektedir.

Kurumsal kimliğinde yapılan değişiklikle birlikte, profesyonel genç kadrosu ile maksimum kalite ve teknolojiyi takip eden SEPLAST, yeni yatırım projeleri ile sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Ürünler
Madeni Yağ Ambalajları
Zirai İlaç Şişeleri
Coex Şişe
Deterjan ve Otobakım Ambalajları
Kavanoz
Bidonlar
Kapaklar

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Cevizli Mah. Kurşunlu Sok. Kümbet 3 Çıkmazı No :4 Maltepe -Istanbul
Adres2 :
Posta Kodu :34846
Telefon :(0216) 371 72 25
Faks :(0216) 441 24 54
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.