18
Mayıs
2024
Cumartesi
MALTEPE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Acılı babanın gözyaşları

Maltepe’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Sezgin Köse’nin babası Kamber Köse, oğlunun aracına çarparak ölümüne neden olduğunu iddia ettiği sürücünün yakalanması için görgü şahidi vatandaşlardan yardım istedi. Acılı baba, oğlunun fotoğrafına bakarak uzun süre gözyaşı döktü.

Küçükyalı’da 1 Mayıs akşamı saat 22.30’da meydana gelen kazada, 34 HSC 49 plakalı otomobili kullanan Sezgin Köse (23), yolun karşı tarafına geçerek Ankara istikametine giden otomobillerle çarpışmış ve kazada Köse ile birlikte toplam 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü Sezgin Köse’nin babası Kamber Köse, oğlunun kullandığı otomobilin arkasında başka bir aracın çarpma izi olduğunu, kazaya oğlunun kullandığı otomobile arkadan çarparak yoldan çıkaran başka bir otomobilin neden olduğunu ileri sürdü.

Gözü yaşlı baba, olay gecesi kazayı gören bazı kişilere ulaştıklarını; ancak kimsenin mahkemede şahitlik yapmak istemediğini belirterek, "Halkımızın duyarsızlığı nedeniyle şehir magandaları bu tür kazalara neden olmaya devam ediyor. Biz kaza akşamı bazı görgü tanıklarından kazaya oğlumun otomobiline arkadan çarpan başka bir aracın neden olduğunu öğrenmiştik. Ancak kimse kazayla ilgili ifade vermek istemiyor. Oğlumun kullandığı otomobilin arkasında çarpma izi var, bu da olayı doğruluyor. Oğlumu bu sene evlendirecektik; ancak kendini bilmez bir şehir magandası yüzünden hem oğlum hem de hiç suçu olmayan 3 kişi hayatını kaybetti. Allah bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Ancak resmine bakarak hasretini giderebiliyorum" dedi.

Olayın peşini bırakmayacağını dile getiren Kamber Köse, "Gerekirse dedektif gibi iz sürerek yakalanmasını sağlayacağım. Oğlumun 7 yıllık ehliyeti var ve şimdiye kadar hiçbir kazaya karışmamıştı. Olay gecesi kazayı görenler insaniyet namına (0216 575 32 02) telefondan bana ulaşsın" diye konuştu.

Bilgisayarda oğlunun fotoğraflarına bakarken duygulanan baba Köse gözyaşlarına hakim olamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 16:30:56
Güncelleme :24 Mayıs 2005 Salı 13:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?