22
Mayıs
2024
Çarşamba
MALTEPE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Aşırı hız ölüm getirdi

Maltepe’de meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Olay yerinden tesadüfen geçen İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, makam aracından inerek, yaralı yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza, D-100 Karayolu Küçükyalı Mevkii’nde, saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Kartal’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Sezgin Köse (34) idaresindeki 34 HSC 49 plakalı Peugeot 306 marka otomobil, D-100 karayolu Maltepe mevkiinde aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yolun karşı şeridine geçti. Otomobil, bu sırada Ankara istikametine gitmekte olan Suat Özipek’in kullandığı 34 D 2441 plakalı Ford Connect marka otomobille çarpıştı.

Hızını alamayan Peugeot araç, iki otomobile çarpıp takla atarak durabildi. Kazada Sezgin Köse, araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Ahmet Erdün, Nurdan Can, Fahri Gökdeli ve Bahri Gökdeli ve Nurhan Erdoğan ile diğer aracın sürücüsü Suat Özipek, yanında bulunan Bülent Özipek, Muzaffer Gençgönül ve Eray Coşkun ise yaralandı.

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Suat Özipek, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Araç içinde sıkışan Köse’nin cesedi, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonunda araçtan çıkarılıp hastane morguna kaldırıldı.

Kazanın meydana geldiği saatlerde E-5 Karayolu’nu kullanan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, kazayı görünce durup kurtarma çalışmalarına yardımcı oldu.

Kaza yerinde tedbir amaçlı önlem aldıran Cerrah, yakınlarını kaybeden vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Kaza nedeniyle E-5 Karayolu’nda trafik bir süre çift yönlü olarak durdu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 12:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?