15
Mayıs
2024
Çarşamba
MALTEPE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Eşini sevgilisine öldürttü

Maltepe'de, eve biberon almak için gönderdiği eşini sevgilisine öldürttüğü iddia edilen kadın ile sevgilisi olduğu öne sürülen bir kişi ve arkadaşı gözaltına alındı.

1 Ocak 2007 tarihinde Ali O. (43) isimli bir kişi Maltepe Gülensu Mahallesi Telsizler Caddesi'ndeki evinde bıçakla öldürülmüştü.

Cinayet üzerine soruşturma başlatan polis, Ali O.'nun eşi C.O.'yu (28), C.O.'nun sevgilisi olduğu iddia edilen H.K. (17) ile H.K.'nın arkadaşı İ.İ.'yi (19) gözaltına aldı.
İddialara göre, şehirler arası bir otobüs firmasında host olarak çalışan H.K., bir seyahat sırasında tanıştığı C.O. ile dost hayatı yaşamaya başladı.

EŞİNİ SEVGİLİSİNE ÖLDÜRTTÜ

Olay günü Ali O. ile eşi C.O komşularını ziyarete gitti. Evden en son çıkan C.O. evin kapısını tam kapatmayarak sevgilisinin sonradan gelip içeri girmesini sağladı.
Komşularına gittiklerinde sevgilisi H.K.'ya mesaj atan C.O., eve girebileceklerini, kapının açık olduğunu bildirdi. H.K. ve arkadaşı İ.İ. de gelip eve girdiler.
Bu arada çocuğun biberonunu evde unuttuğunu söyleyen C.O., eşi Ali O.'dan eve gidip biberonu almasını istedi. Eve giden Ali O. da, içeriye daha önce giren H.K. tarafından bıçakla öldürüldü.

3 ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayın ardından taksiyle kaçan H.K. ve arkadaşı İ.İ. polisin yaptığı operasyonla yakalandı. H.K.'nın Ali O.'yu bıçaklarken elini kestiği ve ticari takside bulunan kan örneklerinin H.K.'nın kanı olduğu tespit edildi. Zanlılar sorgularının ardından Kartal Adliyesi'ne sevk edildi. C.O. ve sevgilisi olduğu iddia edilen H.K. da Kartal Adliyesi'ne getirildi.

Eşini sevgilisine öldürttüğü ileri sürülen C.O. ise ağlamaklı bir şekilde kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 18:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?