19
Mayıs
2024
Pazar
MALTEPE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul: Maltepe sahil yolunda hız tutkusu ölüm getirdi

Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobilde bulunan 4 genç yaralandı.
Kaza, Maltepe Sahil Yolu İdealtepe Köprüsü Mevkii’nde meydana geldi. Yusuf Oktay Yıldırım (18), arkadaşları Sedat Bal (18) Bünyamin Kaşıkçı (17), Erkan Komşuoğlu’nu da (18) yanına alarak, 34 UA 3451 plakalı otomobille dolaşmaya çıktı. Otomobil, Maltepe Sahil Yolu’nda, plakası alınamayan bir otomobille yarışmaya başladı.


Sahil Yolu boyunca makas yaparak ilerleyen Yıldırım, İdealtepe Mevkii’nde, önüne çıkan Erhan Acar yönetimindeki motosikleti altına alıp sürüklemeye başladı. Motosikleti bir süre sürükleyen otomobil, ancak sahildeki bir restorandın kapısına çarparak durabildi.
Kazada, otomobilde bulunan Yıldırım, Kaşıkçı, Bal ve Komşuoğlu ile, motosiklet sürücüsü Acar yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.


Motosikletin sürücüsü olan 1 çocuk babası Acar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yarışma hevesiyle, bir kişinin ölümüne sebebiyet veren Yusuf Oktay Yıldırım’ın sürücü belgesinin olmadığı öne sürüldü.


Polis, olaydan sonra kaçan diğer otomobilin bulunması için soruşturma başlattı. Bu arada, Bağdat Caddesi’ndeki sıkı denetimler yüzünden, hız meraklılarının Sahil Yolu’nu mesken tuttukları bildirildi.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2004 Pazar 15:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ege emre IP: 85.103.194.xxx Tarih : 10.02.2008 12:45:25

gençlerin aklını hızla karıştırıyorlar gaza geliyorlar