15
Mayıs
2024
Çarşamba
MALTEPE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Restorana kumar baskını

Maltepe'de bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, bir restorana baskın düzenledi. Kilitli kapı kırılarak girilen restoranın teras katında çoğunluğu bayan olmak üzere toplam 35 kişi kumar oynarken yakalandı. 

Maltepe Süreyyapaşa Sahili'nde bulunan Coccao isimli restorana saat 04.00 sıralarında baskın düzenlendi. Kumar oynandığına dair gelen bir ihbarı değerlendiren Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, Coccao isimli restorana baskın düzenledi. Polis ekipleri
binaya giriş sırasında direniş ile karşılaştı. Kilitli kapıları omuz darbeleriyle açan polis, üst katlarda da benzer durumlar yaşadı. İçeriye giren polis ekipleri karşılarında çoğunluğunu bayanların oluşturduğu bir çok kişi ile karşılaştı. Takviye ekiplerin olay yerine intikal etmesinin ardından, içeride kumar oynadığı ve çalıştığı iddia edilen 20'si bayan toplam 35 kişi gözaltına alındı. 

Şahıslar ifadeleri alınmak üzere Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülürken, kumarhane olarak kullanılan restoranda ele geçirilen kumar masaları ile oyun pullarına da el konuldu. Bu arada para ele geçirilemediği, kapının içeriden kilitlendiği sırada, paraların kaldırılmış olabileceği açıklandı.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 10:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?