23
Mayıs
2024
Perşembe
MALTEPE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yaka paça indirdiler

Maltepe’de, evinin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişi, polis tarafından yaka paça indirilerek kurtarıldı.

Girne Mahallesi Sanatçılar Sitesi B-23 Blok Numara: 32’deki evinin balkonuna çıkan Hakan İşel (26) isimli genç intihar girişiminde bulundu. Eşi ve kız kardeşinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri İşel’i ikna etmeye çalıştı. 10 katlı binanın 8. katının balkonundan sarkan gence ulaşmak için, itfaiye ekipleri balkona merdiven uzatırken, İşel’in atlama ihtimaline karşı aşağıda branda açıldı.

İtfaiye ekiplerinin merdivenle kendisine yaklaştığını gören Hakan İşel, ayağını balkondan sarkıtarak atlama girişiminde bulundu. İtfaiyenin geri adım atması üzerine İşel, bir müddet balkonda sarkarak bekledi.

Bu sırada kendisini ikna etmek isteyen eşi ve kız kardeşini yanından uzaklaştırdı. Daireye çıkan polisler, balkondan sarkan gencin bir anlık dalgınlığından faydalanarak, yaka paça İşel’in intihar etmesini engelledi. İşel daha sonra, sağlık ekipleri eşliğinde ambulansa bindirilerek, Kartal Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

İşel’in, psikolojik sorunları olduğu ve bu yüzden intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 13:50:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?