26
Mayıs
2024
Pazar
MALTEPE - MALTEPE - İSTANBUL

Askeri alandaki şüpheliler tutuklandı

ASKERİ ARAZİDE HIRSIZLIK YAPARKEN YAKALANAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Maltepe'de askeri sınırlar içerisinde kalan ormanlık alanda hırsızlık yaptıkları iddia edilen ve terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan sabıkaları bulunan 2 kişi tutuklandı.

Başıbüyük Mahallesi'ndeki 4.Filo Komutanlığı arazisi içerisinde dün akşam saatlerinde hırsızlık yaptıkları iddia edilen Volkan A.(31) ve Zehni A.(32) polis tarafından yakalanmıştı. 4 zanlı ise kaçmayı başarmıştı. Askeri arazideki demir elektrik direkleri ile bunlara ait elektrik kablolarını çalmak istedikleri anlaşılan zanlılar geceyi Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde geçirdi. Şüphelilerin verdikleri ifadelerinde birbirlerini tanımadıklarını söyledikleri öğrenildi. Zanlılardan biri spor yapmak için, diğeri ise tuvalet ihtiyacını gidermek için bölgede bulunduklarını öne sürdü. Yapılan üst aramalarında bulunan USB bellek içinde ise zanlıların da bulunduğu çok sayıda porno içerikli video görüntülerinin bulunduğu öğrenildi.

Zanlıların her ikisinin de "terör örgütüne yardım ve yataklık etmek" suçundan, ayrıca Zehni A.'nın "hırsızlık" suçundan sabıka kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

İfadeleri alındıktan sonra Kartal Adliyesi'ne sevk edilen Volkan A. ile Zehni A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 13:23:03
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 16:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?