18
Mayıs
2024
Cumartesi
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

2'si ağır 5 yaralı var!

Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı yolunda saat 13.30 sıralarında meydana gelen kaza, iddialara göre şöyle gelişti. İçinde 4 gencin bulunduğu 34 TB 9593 plakalı otomobil, havalimanı istikametine ilerlerken, dönüşün yasak olduğu bağlantı yoluna girmek istedi. Bu sırada havalimanı istikametine seyir halinde olan Ramazan Kırnak'ın kullandığı 34 EV 9478 plakalı Fiat doblo araç ters yöne döndüğü iddia edilen otomobile süratle çarptı.

Can pazarının yaşandığı kazada otomobildeki gençlerden ikisi vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılıp yol kenarındaki çimenlerin üzerine yatırıldı. Sürücü Hakkı Özdemir ve yanında oturan arkadaşı otomobilin içinde sıkıştı. Olay yerine sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevkedildi. Sağlık ekipleri ve itfaiye otomobilde sıkışan iki genci çıkarıp sedyeye koyarak ambulansa bindirdi. Durumları ağır olan sürücü ve yanındaki arkadaşı ambulansla hastaneye sevkedildikten sonra, yo kenarına yatırılan yaralı gençler de boyunluk takılıp sedyeye konularak ambulansla hastaneye sevkedildi.

Durumu daha hafif olan Ramazan Kırnak'ta başka bir ambulansa bindirilerek hastaneye götürülürken, bazı vatandaşlar kazanın gençlerin içinde bulunduğu otomobilin ters yöne girmek istemesinden kaynaklandığını söylediler. Araçlarda büyük maddi hasar oluşurken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazada yaralananlar Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, polis 3 yaralının kimlik bilgilerine ulaşmaya çalışıyor.


 

...
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2012 Çarşamba 15:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?