16
Mayıs
2024
Perşembe
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Hız kazası: 2 ölü, 2 yaralı

Pendik'te meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre yolda son hızla ve zikzaklar yaparak giden bir otomobil, önce bir minibüse ardından da bariyerlere çarptı. Kazada Zafer Turan'ın (22) kullandığı araçta bulunan 2 arkadaşı hayatını kaybetti. Turan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Peugeot 106 marka otomobilinin arka camına, Cem Yılmaz'ın oynadığı bir reklam filminde yarış öncesi slogan olarak kullanılan "Alırım anahtarını" yazılı oyuncak bir tişört asan Zafer Turan, arkadaşları Emre Mutlu, Ekrem Karaman ve Volkan Yılmaz'ı da yanına alarak dolaşmaya çıktı.

İddialara göre hızla kullandığı otomobiliyle yoldaki araçları zikzaklar yaparak geçen Zafer Turan, saat 22.30 sıralarında Esenyalı Kavşağı'na geldiğinde, Tuzla-Pendik hattında çalışan Hüseyin Ulusoy'un kullandığı 34 M 5000 plakalı minibüse arkadan çarptı. Sola doğru savrulan otomobil, defalarca bariyerlere çarptıktan sonra durabildi.

Kazayı görüp yardıma koşanlar, tanınmayacak hale gelen otomobilin arka koltuğundaki Volkan Yılmaz ve Ekrem Karaman'ı ölü, ön sağ koltukta oturan Emre Mutlu ile Zafer Turan'ı ise ağır yaralı olarak çıkarttı.

Mutlu ve Turan ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 08:59:05
Güncelleme :10 Kasım 2007 Cumartesi 11:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?