28
Mayıs
2024
Salı
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Hızlı feribot seferleri yarıya indirildi

Pendik-Yalova hattındaki hızlı feribot seferleri, gemilerin yıllık bakımları nedeniyle yarıya indirildi. Normalde 12 olan tarifeli sefer sayısı bakımlar nedeniyle 6'ya indirildi. IDO yetkilileri, karşılıklı seferlerin durdurulmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

İDO tarafından yapılan açıklamada, İDO tarafından, 'Pendik-Yalova hattında yapılan karşılıklı seferlerin feribotların bakımda olması nedeniyle 25 Aralık tarihine kadar yapılamayacağı' yönündeki bir bilginin duyurulduğu iddiasının yanlış olduğu vurgulandı. Söz konusu hızlı feribot hattında ulaşım hizmetinin devam ettiği ve seferlerin yapıldığı vurgulanan açıklamada, "Ancak Pendik-Yalova hattında feribotların yıllık bakımları kış dönemine denk gelen bugünlerde yapıldığından dolayı karşılıklı 12 olan tarifeli sefer sayısı 6'ya indirilmiştir" denildi.

aa
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 11:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdulkadir bedir IP: 88.231.155.xxx Tarih : 26.12.2006 22:04:12
seferler pendik için son derce iyi ama seferlerin pahalı olması çok kötü. kişi başı 4 ytl alınması sürücülerin pendik ten uzaklaşmasına neden oluyor. bence kişi başına düşen 4 ytl kaldırılmalı. bu pendik açısından iyi çünkü pendik kadar muhteşem bir yere gelenlerin sayısı artsın. güzel pendik'iiiiiiiiiimmmmmmmmm aşığım bu ilçeye saygılar :))))