18
Mayıs
2024
Cumartesi
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kaçak villalar yıkıldı

Pendik’te, kaçak yapıldıkları belirlenen villaların yıkımına bugün başlandı. Yıkım kararı alınan villalardan 2’sinin işadamı Abdullah Kiğılı ve İTO eski Başkanı Mehmet Yıldırım’ın oğlu Oğuzhan Yıldırım’a ait olduğu öne sürüldü.

Pendik Kurtköy Göçbeyli Köyü’ndeki Çiftlikkent Siteleri’ndeki 3’ü kaba inşaatı bitmiş, 13’ü de temeli atılmış toplam 16 villanın yıkımına bugün başlandı.

Pendik Belediyesi’ne bağlı yıkım ekipleri, sabah saatlerinde kaçak villaların bulunduğu Çiftlikkent Siteleri’ne geldi. Ekipler, 2’si işadamı Abdullah Kiğılı ve İTO eski Başkanı Mehmet Yıldırım’ın oğlu Oğuzhan Yıldırım’a ait olduğu öne sürülen villaların yıkımına başladı.

Ekiplerin, inşaat halindeki bir villanın yıkımı sırasında zorlandığı gözlendi. İnşaat, sağlam olduğu için iş makinesi tarafından güçlükle yıkıldı.

Olay yerine gelen bir müteahhit, "Yıktınız zaten yeter. Gerisini biz yıkarız" diyerek belediye görevlileriyle tartıştı. Bir süre devam eden yıkım çalışmalarına, iş makineleri yetersiz olduğu için ara verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2005 Cuma 14:59:21
Güncelleme :1 Nisan 2005 Cuma 15:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?