20
Mayıs
2024
Pazertesi
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Minibüs kömür yüklü kamyona çarptı

Pendik D-100 Karayolu üzerinde bir minibüs, kömür yüklü kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrasında araç içinde sıkışan minibüs şoförü, itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Ağır yaralanan şoförün çok hızlı araç kullandığı ve alkollü olduğu iddia edildi. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 05.30 sıralarında Pendik D-100 Karayolu Kaynarca Mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Toptancılıkla uğraştığı öğrenilen Zekai İbiş'in kullandığı 34 SD 608 plakalı minibüs D-100 Karayolu üzerinde hızlı bir şekilde ilerlerken, aynı istikamette gitmekte olan Mehmet Türkmen yönetimindeki 41 BG 769 plakalı kömür yüklü kamyonu fark edemeyerek arkadan çarptı. Süratli bir şekilde kamyona çarpan İbiş, kaza sonrasında şoför mahallinde sıkıştı. Olayı gören vatandaşlar tarafından haber verilen itfaiye ve ambulans ekipleri kısa zamanda olay yerine gelerek çalışmalara başladı. Ekipler yaklaşık 20 dakikalık bir çalışma sonrasında İbiş'i sıkıştığı yerden çıkardı. Uzun uğraşlar sonrasında sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü Zekai İbiş, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan İbiş'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 

Kendi şeridinde gittiği sırada bir minibüsün arkadan çarpması sonucu neye uğradığını şaşıran Mehmet Türkmen ise, gözyaşlarına hakim olamadı. Türkmen, yolda normal bir şekilde ilerlerken minibüsün aracına çarptığını belirterek, kendisinin bir hatasının olmadığını savundu. 

Toptancılık yaptığı öğrenilen Zekai İbiş'in, içkili bir mekanda uzun süre alkol aldığı iddia edildi. Kaza sonrasında yola saçılan temizlik ürünleri ve otomobil malzemeleri arasındaki alkol şişeleri de dikkat çekti.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 12:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seçil ibiş IP: 78.176.197.xxx Tarih : 27.05.2008 20:02:16

bir kere babam içkili bir mekanda eğlendiği iddia edilem ez kendisi 30 senedir şehirler arası mal dağıtımı yapar..arbasındaki içki şişeleri ise satmak amaçlı bulunduruyordu...içki içen bir kişi çeşit çeşit içki kullanmaz...hızlı araç kullanıyordu sadece...ayrıca babamı kaybettik..ölmüş birinin ardından kötü konuşulmaz...allah rahmet eylesin..