2
Haziran
2024
Pazar
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Otomobil içindeki çocuklarla çalındı

Pendik’te 2 çocuğunu okula bırakırken pastaneye giden Tuncay Yarar’ın otomobili hırsızlar tarafından çalındı. Oto hırsızı, çocukları 200 metre ilerideki okullarının önünde bırakarak kayıplara karıştı.

Pendik Hal’de sebze-meyve ticareti yapan Tuncay Yarar (43), sabah saat 08.00’de kızları 7 yaşındaki Ş.Y (Şeymanur Yarar) ve 9 yaşındaki D.Y’yi (Dilara Yarar) okullarına bırakmak için yola çıktı.

Evden kahvaltı yapmadan çıkan Tuncay Yarar, Alt Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi’ndeki bir pastane önünde durarak çocuklarına kahvaltılık almaya gitti. Yarar, kızlarının içinde bulunduğu 34 HLG 23 plakalı BMW marka otomobilini park ettikten sonra, kontak anahtarını almadan pastaneye girdi. Yarar pastaneye girerken otomobilin hareket ettiğini fark edince koşarak geri döndü. Yarar, otomobilden inmesini fırsat bilerek harekete geçen kimliği belirsiz hırsızın peşinden koşmasına rağmen yetişemeyince polisi aradı.

Ş.Y ve D.Y ile bir süre giden oto hırsızı, 200 metre ileride çocukları okudukları Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu önünde otomobilden indirdikten sonra kayıplara karıştı. Bir süre sonra koşarak çocuklarının yanına gelen Tuncay Yarar, olayın şokunu üzerinden atamayan çocuklarını sakinleştirmeye çalıştı.

Olay yerine gelen polisler tarafından Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi’ne getirilen Tuncay Yarar, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu ana sınıfına giden kızı Ş.Y. ve aynı okul 2. sınıf öğrencisi olan kızı D.Y’ye kahvaltı almak için pastaneye gittiğini, hırsızı görmediğini belirtti. Polis, kaçan oto hırsızının yakalanması için soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2005 Perşembe 17:34:12
Güncelleme :16 Haziran 2005 Perşembe 08:35:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?