20
Mayıs
2024
Pazertesi
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Papa John's Viaport AVM'de

1984 yılında John Schnatter'in pizza aşkından doğan Papa John's, Türkiye'ye girişini Viaport AVM'de gerçekleştirilen görkemli açılış ile kutladı.

30 ülkede 3 bin 500'ü aşkın şubesi bulunan ve Amerika'nın en büyük 3. pizza zinciri olan Papa John's, Türkiye'deki ilk şubesini Ağustos 2008'de İstanbul Selamiçeşme'de, ikinci şubesini ise Ekim ayı başında Kurtköy Viaport AVM'de açtı.

12 Ekim 2008 Pazar günü Viaport AVM"de gerçekleşen büyük açılış; konukları, aktiviteleri ve çocuk karnavalıyla büyük ilgi topladı. Sunuculuğunu Defne Joy Foster'ın yaptığı organizasyon, ABD İstanbul Başkonsolosu Mrs. Sharon Anderholm Wiener, Papa John's CEO'su Nigel Travis, PJ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaztürk, Genel Müdürü Ahmet Paralı, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tarı ve Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Şahinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Birçok seçkin konuk ve ünlünün katılımıyla gerçekleşen organizasyonda bando gösterisi, pizza tadım aktiviteleri, dans gösterileri, çocuklar için yüz boyama ve balon aktiviteleri ve canlı DJ performansı yer aldı.

Papa John's açılışında konuşan ABD Başkonsolosu Sharon Anderholm Papa John's Pizza'nın Türkiye'de açılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Papa John'sun Türkiye pazarına girmesini çok önemsediğini belirten Anderholm bunun Türk Amerikan işbirliğinin en önemli örneklerinden biri olduğunu belirtti. Sharon Anderholm, " bu her alanda gelişen Türk Amerikan iş ortaklığının en önemli kanıtlarından biri ve bundan kişisel olarak da çok mutluyum çünkü Amerika'daki evimizde yediğimiz Papa John's Pizza Türkiye'deki evimizde de çok yakın" şeklinde konuştu.

Açılış töreninde konuşan Papa John's pizza CEO'su Nigel Travis ise Papa Johns'un dünyanın en lezzetli pizzası olmasının kullandıkları malzemenin tazeliğinden geldiğini anlattı. Amerika'da 3000 ve Amerika dışında 500 restorana sahip olduklarını söyleyen Travis Türkiye pazarının da kendileri için Avrupa'nın en büyük pazarı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Organizasyona katılan davetliler Papa John's'un pizzalarını tatma fırsatı buldular.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:50:30
Güncelleme :13 Ekim 2008 Pazartesi 17:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?