18
Mayıs
2024
Cumartesi
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Pendik Belediye Başkanı Kaya: Örnek alınacak projeler ürettik


Pendik’te yeniden başkanlığa aday olan Erol Kaya, 10 yıllık hizmetleri süresince yaptıklarının diğer belediyelere örnek olduğunu söyledi.

Kaya, AK Parti’nin seçim sloganı olan “Türkiye karar verdi, yerel kalkınma başlıyor”un kendilerinin başlattığı model baz alınarak hazırlandığını ifade etti.

İki dönemdir Pendik Belediye Başkanlığı’nı yürüten Kaya, çarpık kentleşmeyi ortadan kaldırarak, altyapı sorunlarını çözdüklerini kaydetti. Sosyal ve kültürel faaliyetler başlattıklarını aktaran Erol Kaya, yerel kalkınma projelerinin 1 yıldır uygulandığını belirterek, “AK Parti’nin yeni hazırlamış olduğu seçim çalışmalarına model olmayı başardık.” dedi. “Köy olarak devraldığımız Pendik’i yaşanabilir bir yer haline getirdik.” diyen Kaya, üçüncü dönem için de iddialı projelerinin bulunduğunu söyledi. Seçilmeleri halinde Avrasya Kültür ve Ticaret Alanları Projesi (AKTAP) ile 120 milyon dolarlık bir yatırımı ilçeye çekeceklerini dile getiren Kaya, sözlerini şöyle tamamladı: “10 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Siber Park Projesi ile de Pendik’i bilgisayar dünyasının merkezi yapacağız. Pendikliler merkezi iktidar ve belediye işbirliği neticesinde doğacak güç birliğinin, Pendik’e ne kazandıracağını bilmektedir.”

zaman
Yayın Tarihi : 19 Mart 2004 Cuma 12:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?