27
Mayıs
2024
Pazertesi
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Pendik Media Markt açılıyor

PENDİK MEDIA MARKT AÇILIYOR

Avrupa'nın teknolojik market zinciri Media Markt, iki yıldan bu yana sürdürdüğü rakipsiz yatırım ataklarına hız kesmeden devam ediyor.

Açıklamaya göre, toplam 4 bin 800 metrekare alanda kurulan Pendik Media Markt'ın açılışı, 8 Aralık sabahı 06:00'da gerçekleşecek. Herkesin davetli olduğu açılışta çok özel sürprizler ve sınırsız eğlence 7 Aralık akşamı 22:00 itibariyle başlayacak. Teknoloji severlerin yoğun katılımının beklendiği açılış şenliğinde, özel indirimler, yine kaçırılmaz fırsatlar sunulacak.

Media Markt'ın 13'ncü oyuncusu olacak Pendik Media Markt'da, dünya markası ürünler, en bol seçenek, en düşük fiyatlar ve en kaliteli hizmet anlayışı ile raflarda yerini alacak.

Media Markt'ın yeni oyuncusu Pendik Media Markt'ta 8 Aralık 2009 tarihi itibariyle toplam 50 bin ürün sergilenecek.

Türkiye'deki sıradışı büyüme stratejisine ve başarılı satış grafiğine devam eden Media Markt'ın 14 ülkede 573 mağazası ve 50 bine yakın çalışanı bulunuyor.

"MEDİA MARKT HİZMET AĞINI GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR"

Türkiye'de ilk olarak 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye'de kapılarını açan Media Markt, daha sonra sırasıyla Eskişehir, Mersin, İstanbul Beylikdüzü, Ankara'daki 2 Media Markt ile hizmet ağını hızla genişletmeye devam etti. 2008 yılının Kasım ayında İstanbul'daki Media Markt sayısını 3'e çıkaran Media Markt, ardından Bursa ve Adana Media Markt'ları hizmete sokarak, Güneşli, Merter, İzmir ve Pendik Media Markt'ların açılışı ile Türkiye'deki toplam Media Markt sayısını 13'e yükseltti.

"MEDİA MARKT, 30 YILDIR DÜNYA MARKALARI, SÜPER SEÇENEKLER, KALİTELİ HİZMET VE EN DÜŞÜK FİYATLARLA BULUŞTURUYOR"

Bu yıl kuruluşunun 30. yıl dönümünü kutlayan Media Markt tüketicisini, dünya markaları, süper seçenekler, kaliteli hizmet ve en düşük fiyatlar ile buluşturmaya kesintisiz olarak devam ediyor. Media Markt, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün çeşidi ile tüketicilerine hizmet veriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2009 Cumartesi 14:18:05
Güncelleme :5 Aralık 2009 Cumartesi 14:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?