22
Mayıs
2024
Çarşamba
PENDİK - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şehir magandası dehşet saçtı

Pendik'te çalıştıkları işyerine ait arabayla işe giden iki kardeş, trafik magandası tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Mustafa ve Ramazan Bilgin isimli kardeşler, çalıştıkları işyerine ait arabayla saat 08.00 sıralarında evden çıkarak işyerine doğru hareket etti.

Velibaba Mahallesi Yakacık Caddesi'ne geldikleri sırada, pohaça almak için yol kenarında duran iki kardeşe, arkalarındaki 34 BOL 69 plakalı aracın şoförü yolu kapattığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Bilgin Kardeşler ve kimliği henüz belirlenemeyen araç sürücüsü arasındaki tartışma giderek büyüyünce, 34 BOL 69 plakalı aracın sürücüsü belindeki silahı çıkararak rasgele ateş etmeye başladı.

Atılan kurşunlardan 2'si Mustafa Bilgin'in göğsüne ve bacağına isabet ederek ağır şekilde yaralanmasına neden oldu. Hızını alamayan trafik magandası, diğer kardeş Ramazan Bilgin'i de silahın kabzasıyla alnından ve kafasından darp etti. Olaydan sonra trafik magandası kullandığı araçla kayıplara karışırken, yaralı kardeşler Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Mustafa Bilgin ameliyata alınırken, kardeşi Ramazan Bilgin de acil servis ünitesinde tedavi edildi.

Silah kabzasıyla kafasından yaralanan Ramazan Bilgin, "İşe giderken yolda arabayı kısa süreli park ettik. O sırada arkamızdaki aracın sürücü yolda durduğumuz için tepki gösterdi. Tartışmaya başladık, silahı çekerek sağa sola ateş açtı" dedi. Olayı duyar duymaz hastaneye koşan Mustafa ve Ramazan Bilgin'in ablası Beyhan Bilgin, "Ben de nasıl olduğunu bilmiyorum, tanımadıkları biri ateş açmış yaralanmış. Ne olduğunu ben de bilmiyorum" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2005 Perşembe 14:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?