2
Mayıs
2024
Perşembe
SARIYER - İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Lazerle Evlilik Teklifi

Hayatınızın aşkına hayatı boyunca unutamayacağı ve her zaman aynı heyecanla hatırlayacağı bir evlilik teklifiginde bulunmak istiyorsanız tam yerindesiniz! Ona olan aşkınızı tüm İstanbul'a haykırmak, but mutlu ve özel anınıza bütün İstanbul'u şahit tutarak muhteşem bir evlilik teklifi organizasyonu düzenlemek istiyorsanız WebTeknesi olarak lazerle evlilik teklifi organizasyonumuzu tavsiye ediyoruz. Sevgilinizi aklını alacak, "Evet" çığlıkları ile boğazı inleteceksiniz.

Şimdiye kadar kusursuz bir şekilde organize ettiğimiz boğazda lazerle evlilik teklifi organizasyonları sayesinde hiç "Hayır" cevabını işitmedik. Bir anlamda sizlere edeceğiniz evlilik teklifine "Evet" cevabı alabilme ihtimalinizi de yükseltmiş bulunuyoruz. :)

Dilerseniz sadece yat gezisi ve lazer gösterisini tercih edebileceğiniz gibi bu organizasyona romantik bir akşam yemeği ve keman da dahil edebilirisiniz. Son derece şık ve özenle hazırlanan masada muhteşem bir akşam yemeği yedikten sonra volkan patlamaları esnasında köprüye lazer show yapılırken evlilik teklifinde bulunabilir, arzu ederseniz bu özel anınızı fotoğraf ve video kayıtları ile ölümsüz hale getirebilirsiniz. Tüm organizasyonda en ince detaylara kadar sizlerden gelen talepler üzerine yön verdiğimizi de bilmenizi isteriz.

Lazerle evlilik teklifi fiyatları standart fiyatlar olmayıp; organizasyon günü, yat seçimi, menü seçimi ve ekstra taleplerinize göre farklılıklar göstermektedir. Lazerle evlilik teklifi fiyatlarını öğrenmek ve rezervasyon yaptırabilmek için aşağıdaki iletişim ve rezervasyon bilgilerimiz (telefon, mail ve adres bilgileri) vasıtası ile bizimle direkt iletişim kurmanız gerekiyor.

Aşkınıza yakışır bir evlilik teklifi organizasyonu için mutlaka bizi seçin! Size romantizm ve duygusal yoğunluğun olduğu bir ortamda heyecanın doruklarında bir evlilik teklifi organizasyonu yaşatalım! Arayın ve sadece bizden neler istediğinizi söyleyin. Biz de gereken tüm organizasyonu sizler için titizlikle gerçekleştirelim! Ek bilgiler almak isterseniz www.lazerleevlilikteklifi.net sitesine giriş yapınız.

İlgili Kişi :Bekir ASLAN
Adres1 :İstinye
Adres2 :
Posta Kodu :34460
Telefon :0507 312 312 0
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.