22
Mayıs
2024
Çarşamba
SARIYER - İSTANBUL

Carlton arsası yine ortada

TMSF tarafından ihaleye çıkarılan İstanbul Yeniköy'deki eski Carlton Oteli'nin arazisi için düzenlenen ihale katılım olmadığı için üçüncü kez ertelendi. İhale 29 Mayıs'ta tekrarlanacak. Arsa daha önce 3 Nisan ve 10 Nisan tarihlerinde ihaleye çıkarılmış fakat ihaleye teklif gelmemesi nedeniyle ertelenmişti. 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 4 parselinin birlikte satılacağı arsanın muhammen bedeli 49 milyon 562 bin 613 YTL olarak belirlendiğini bildirmişti. Arsa üzerinde İş Bankası, Garanti Bankası ve Etibank'ın toplam 96 milyon YTL tutarında ipotekleri bulunuyor. İhalede verilen tekliflerin 96 milyon YTL ipotek bedelini ve yaklaşık 165 bin YTL civarında satış masraflarını aşması gerekiyor. 

Köybaşı caddesi, Yeniköy mahallesi, Sarıyer - İstanbul adresinde bulunan ve 4 parselden oluşan gayrimenkuller Sarıyer Yeniköy'de Sait Halim Paşa Yalısı yanında yer alıyor. Konum olarak İstanbul'un en prestijli bölgesinde bulunan ve İstanbul Boğazı boyunca uzanan sahil yolu ile ulaşımı olan gayrimenkulün erişimi de oldukça rahat sağlanıyor. Toplam arsa alanı 6 bin 674 metrekare olan gayrimenkulün çevresinde Sait Halim Paşa Yalısı, Ayanikola Kilisesi ve bitişik nizam konutlar bulunuyor
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 12:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?