24
Mayıs
2024
Cuma
SARIYER - İSTANBUL

Katledilen ailenin araçları bulundu

Sarıyer’de, kurşuna dizilerek öldürülen Çınar ailesinin çalınan 2 otomobili, Florya’da terk edilmiş vaziyette bulundu. Araçlar, Asayiş Şube Müdürlüğü binasının otoparkına çekildi.

3 Ocak 2005 tarihinde meydana gelen olayda, Çınar ailesinin Sarıyer’deki evine gelen şahıslar, ucunda susturucu bulunan silahla açtıkları ateş sonucu Şamil Çınar (54), eşi Satı Çınar (54), Sakarya Üniversitesi’nde eğitim gören kızları Derya Çınar (22) ve 3 yaşındaki torunları Eren Yılanlıdağ’ı öldürmüş, olay sırasında evde oldukları belirlenen Çınar ailesinin oğulları Yılmaz (30), Özcan (26) ve Musa’yı da (24) silah zoruyla kaçırmıştı.

Aileye ait iki otomobille kaçtıkları belirlenen saldırganların yakalanması için başlatılan soruşturma tüm hızıyla sürerken, çalıntı otomobiller, Florya Şenlikköy Mahallesi 4. Kardeşler Sokak’ta terk edilmiş olarak bulundu. İçinde kan izi bulunan araçlar, Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü binasının otoparkına çekildi. 34 UL 9843 ve 34 VP 9883 plakalı araçlar, uzman polisler tarafından incelenecek.

Otomobillerin bulunduğu sokakta oturan iki bayan, araçları kimin bıraktığını görmediklerini belirterek, "Neler olduğunu bilmiyoruz. Çok sayıda polis ekibi buraya geldi. Araçları incelediler ve götürdüler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2005 Pazartesi 17:06:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?