25
Mayıs
2024
Cumartesi
SARIYER - İSTANBUL

Reha Muhtar'a hırsız şoku

Ünlü TV sunucusu ve gazeteci Reha Muhtar'ın otomobili kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Otomobilinin çalındığını sabah uyanınca fark eden Muhtar, polise ifade verdi.

Edinilen bilgilere göre olay, gazeteci Reha Muhtar'ın Baltalimanı Caddesi 32-43 numaradaki evinde sabaha karşı meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen hırsız ya da hırsızlar, dün sabah Muhtar'ın evinin önüne gelerek park halindeki Mercedes'in önce anahtarını aldı, ardından otomobili alarak uzaklaştı. Sabah uyanan Muhtar, 34 AU 5726 plakalı 350 CSL model otomobilini göremeyince durumu polise bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemede, hırsız ya da hırsızların eve pencereden girdiği belirlendi. Olay yerinde ve evde parmak izi çalışması yapan polis soruşturma başlattı. Olayın ardından Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'ne giden Muhtar ifade verdi.

Reha Muhtar'ın daha önce de iki kez soyulduğu öğrenildi. Son olayla birlikte üçüncü kez hırsızların hışmına uğrayan Muhtar'ın, 4 yıl önce evine giren hırsızlarca pantolonunun cebindeki para ve kredi kartları ile 2 cep telefonu çalınmıştı. Olaydan yaklaşık bir yıl sonra ise hırsızlar Reha Muhtar'ın dün sabah çalınan otomobilinin arka sağ camını kırmış ve Muhtar'ın anılarını yazdığı kitabın içinde bulunduğu dizüstü bilgisayarının çalındığı ortaya çıkmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 23:41:04
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 00:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?