17
Mayıs
2024
Cuma
SARIYER - İSTANBUL

Sarıyer: Köprü'de başlayan 'intihar şov' Sarıyer Karakolu'nda bitti

Eşinin kaçırılarak fuhuş batağına sürüklendiğini öne süren şahıs, 7 yaşındaki kızını yanına alarak, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde intihar girişiminde bulundu. Boğazına bıçak dayayarak intihar şov yapan şahsın, bir anlık dalgınlığından faydalanan emniyet güçleri, şahsı yaka paça gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, eşi ile bir süredir ayrı yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Cengiz Emeksiz, girdiği bunalım sonucu yanına aldığı 7 yaşındaki "Yağmur" isimli kızıyla birlikte saat 04.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üstüne çıktı. Kızıyla birlikte atlayarak intihar edeceğini söyleyen Cengiz Emeksiz, polise zor anlar yaşattı. Küçük kızının korku dolu bakışları arasında boğazına bıçağı dayayarak intihar edeceğini söyleyen Emeksiz, köprü koruma polisleri tarafından ikna edilemeyince, derdini bir gazeteciye anlatmaya başladı.

Çaresizce sıkıntılarını anlatmaya başlayan Emeksiz, "Eşimle bir senedir ayrı yaşıyorduk. Ancak eşim bir süre önce fuhuş çetesi tarafından kaçırıldı. Ben de işsizim. Ben de bu ülkenin vatandaşı değil miyim? Bana da sahip çıkılsın" dedi. Konuşma sırasında Cengiz Emeksiz’in bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler, çılgın babayı yaka paça yakalarken, korkan küçük Yağmur’u da korkuluklardan uzaklaştırdı.

Kendisini korkuluklardan uzaklaştırmaya çalışan polis ekiplerine uzun süre direnen Emeksiz, ifadesi alınmak üzere Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Karakolu’na götürüldü.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2004 Pazartesi 16:32:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?