19
Mayıs
2024
Pazar
SARIYER - İSTANBUL

Sarıyer'de Funda Arar Depremi


Sarıyer Belediyesi 5. Kültür ve Turizm Festivali kapsamında İstinye’de konser veren ünlü sanatçı Funda Arar coştu, coşturdu. Söylediği şarkılar ve danslarıyla vatandaşlardan yoğun ilgi gören başarılı sanatçı, farklı yorumu ve sahne performansıyla izleyenleri büyüledi.

Sadece Sarıyerlilerin değil, bütün İstanbulluların yoğun alakasıyla devam eden Sarıyer Belediyesi Kültür ve Turizm Festivali, son dönemin başarılı sanatçılarından Funda Arar’ın konseriyle devam etti. Gecenin sunuculuğunu üstlenen ve konserden önce vatandaşlara şarkı yarışması yaptıran ünlü radyocu Hop Dedik Ayhan ise, vatandaşlara oldukça keyifli anlar yaşattı.

Bütün şarkılara eşlik edildi

İstinye’de bulunan eski tersane alanında hayranlarıyla buluşan genç sanatçı, konser alanını dolduran vatandaşları kelimenin tam anlamıyla müziğe doyurdu. Başarılı sahne performansını seyirciye yansıtmayı başaran Funda Arar’ın bütün şarkılarına, kendisini izlemeye gelen vatandaşlar da eşlik etti.

Funda Arar’dan, Başkan’a teşekkür

Bu sene beşincisi düzenlenen Geleneksel Sarıyer Kültür ve Turizm Festivalini değerlendiren Funda Arar, “Kültür ve sanat alanında başarılı çalışmaların altına imza atan Sarıyer Belediyesi’ne ve Başkan Yusuf Tülün’e teşekkürlerimi sunarak, böyle güzel organizasyonların devamını istiyoruz” diye konuştu. Başarılı sanatçıya çiçek armağan eden Başkan Yardımcısı Şems Çakıroğlu ise yaptığı konuşmada, katılım gösteren herkese teşekkürlerini sunarken, etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

23 Ağustos’ta Kıraç Konseri

8 Ağustos’taki Volkan Konak Konseriyle başlayarak birbirinden renkli görüntü ve sahne organizasyonlarıyla devam eden Sarıyer Festivali; yazlık sinema, animatörler, sokak müzisyenleri, sergiler, ünlü ve yöresel sanatçıların konserleri ve sahne şovları ile karnaval havasında geçmeye devam edecek. Festival, 23 Ağustos’ta Kıraç’ın İstinye’de vereceği dev konserle sona erecek.

Sarıyer / KENTHABER
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 19:04:12
Güncelleme :18 Ağustos 2008 Pazartesi 19:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman IP: 85.96.47.xxx Tarih : 19.08.2008 22:12:48

ben gittim o konsere süper geçti coşturdu funda arar