23
Mayıs
2024
Perşembe
SARIYER - İSTANBUL

Sarıyer’de kaçırılan üç kişi ölü bulundu

İstanbul Tarabya’da 1’i çocuk 4 kişinin öldürüldüğü olayda kaçırılan Yılmaz, Özcan ve Muşar Çınar’ın cesetleri Florya’da bulundu.  Bagajda cesetleri bulunan Yılmaz, Özcan ve Muşar Çınar’ın, silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Tarabya Okul Sokak’ta geçen hafta Şamil Çınar, eşi Satı Çınar, kızları Derya Çınar ile 3 yaşındaki yeğenleri Eren Yılanlıdağ’ın öldürüldüğü olay sonrası evin önünden kaybolan 2 araca ulaşıldı. Şenlikköy Mahallesi 4. Kardeşler Sokak ile bir arka sokağında park edilmiş şekilde bulunan 34 UL 9843 plakalı otomobil ile 34 VP 9883 plakalı minibüs incelenmek üzere Asayiş Şubesi’ne getirildi. Polis yetkilileri, cesetlerin, Sarıyer’deki evde öldürülen Şamil Çınar’ın kaçırılan oğulları Yılmaz, Özcan ve Muşar Çınar’a ait olduğunun belirlendiğini kaydetti.

Çınar ailesine ait 34 UL 9843 plakalı otomobilin bagajında bulunan Yılmaz, Özcan ve Muşar Çınar’ın cesetleri, araçtan çıkartılarak, nöbetçi savcı tarafından incelemeye alındı.
Çınar kardeşlerin kafalarına siyah poşet geçirildiği ve silahla başlarından vurularak öldürüldüklerinin tespit edildiği belirtildi. Yetkililer, cesetlerdeki çürüme dikkate alındığında Çınar kardeşlerin Sarıyer’deki cinayetlerin işlendiği 3 Ocak tarihinde öldürüldüğünün sanıldığını kaydetti. Cesetler inceleme sonrası Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Fotoğraf: Yılmaz (sağda) ve Özcan (solda) Çınar.

NTV
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2005 Salı 10:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?