22
Mayıs
2024
Çarşamba
SARIYER - İSTANBUL

Sarıyer'de trafik kazası

Sarıyer'de bir otomobilin park halindeki kamyonun altına girmesiyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Kazayı hafif yaralı atlatan bir kişi, arkadaşının öldüğüne inanmayarak yaşayıp yaşamadığını kontrol etti. 

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Araba Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Mustafa Çolak yönetimindeki 34 UA 8008 plakalı otomobil, park halinde bulunan kamyonu farkedemeyerek arkadan çarptı. Kamyonun altına giren otomobilin içindeki 5 kişiden birisi araç içinde sıkıştı. Sürücü Mustafa Çolak ticari taksi ile hastaneye kaldırılırken, araç içinde sıkışan Menduman Aytemiz, çevredeki vatandaşlar tarafından çıkartıldı. 

Olay yerinde ambulans bekleyen Aytemiz hayatını kaybetti. Araçta bulunan ve hafif şekilde yaralanan diğer üç kişi ise hastaneye gitmedi. Hafif yaralılardan bir kişi arkadaşı Aytemiz'in öldüğüne inanmayarak yanına gitti. Aytemiz'in yaşayıp yaşamadığını kontrol eden şahıs, arkadaşının öldüğünü anlayınca üzgün bir şekilde yanından ayrıldı. Polis, bir kişinin öldüğü kazayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 09:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?