27
Mayıs
2024
Pazertesi
SARIYER - İSTANBUL

Sariyer'i dünyaya tanıtacağız

Kampanya çalışmalarına gece gündüz demeden fasılasız devam eden AK Parti Sarıyer Belediye başkan adayı Mehmet Akif Şişmanoğlu, 30 Mart sabahı Sarıyer'in yeni başkanı olacağına inandığını ve bu inançla çalıştığını belirtiyor.

Belediye başkanlığının bir hizmet yarışı olduğunu belirten Şişmanoğlu, bayrağı Yusuf Tülün'den devraldıktan sonra başlanılmış hizmetleri tamamlayacağını ve yeni hizmetlerle Sarıyer'i dünyanın tanıdığı bir marka şehir yapacağını söylüyor. Bilgili ve deneyimli ekip arkadaşlarıyla bu amacı gerçekleştirecek projeler hazırladıklarını söyleyen AK Partili aday Şişmanoğlu, seçildiği takdirde öncelikle vatandaşın tapu sorununa el atacağını ve bu sorunu merkezî hükümet ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözeceğini ifade ediyor.

Sarıyer'in sokaklarını karış karış dolaşan, her dükkâna girip esnaf ve vatandaşla sohbet eden, projelerini anlatan Şişmanoğlu, "Vakıf arazilerini Hazine arazileri ile takas ederek 7.500 ailenin tapuya kavuşmasının önündeki en büyük engeli kaldırdık." diyerek tapu bekleyen vatandaşlara müjde veriyor. Tapu sorunundan sonra Sarıyerli balıkçıların isteklerine cevap vereceklerini anlatan Şişmanoğlu, tarihî balıkçılar çarşısının tekrar yapılacağı sözünü veriyor.

Balıkçılarla sohbetlerinde "Balıkçılık Sarıyer'in olmazsa olmazı" diyen AK Partili belediye başkan adayı Mehmet Akif Şişmanoğlu, "Balık halini en kısa zamanda inşa edeceğiz. Bunu yaparken de gerek teknolojisiyle, gerek ışıklandırması, çevre düzenlemesiyle Avrupa'yı örnek alacağız. İstinye-Yeniköy-Büyükdere-Rumelikavağı'na da aynı mimari projeyle balıkçı çarşıları yapacağız." vaadini tekrarlıyor.

1963 İstanbul doğumlu Mehmet Akif Şişmanoğlu, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. 1987'de demir-çelik sektöründe iş hayatına başlayan Şişmanoğlu, siyasete AK Parti saflarında başladı. Şişmanoğlu, AK Parti il başkan yardımcılığı, ilçelerden sorumlu yönetim veya yürütme kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 2007 genel seçimlerinde İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı olan Şişmanoğlu, iyi derecede İngilizce biliyor.
 

Zaman
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 19:05:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?