22
Mayıs
2024
Çarşamba
SARIYER - SARIYER - İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Yeni Şarkı Sözleri

Sözlerini unuttuğunuz ya da aklınızda yarım yamalak kalan şarkıların sözlerini yeniden hatırlamak isterseniz sizlere şarkı sözleri konusunda en iyi hizmeti veren şarkı sözü sitesi yenisarkisozleri.com'u tavsiye ediyoruz.

Yerli ve yabancı şarkı sözü içeriği ile Türkiye'nin en büyük şarkı sözü arşivine sahip olan bu site, gerek görsel açıdan göze hitap eden muhteşem tasarımı gerekse site içeriğine kolay erişim sağlayan ve rahat kullanım sağlayan menü listesi ile diğer şarkı sözü sitelerinden belirgin şekilde ayrılıyor. Şarkı sözleri yazımında Türkçe yazım kurallarına uyum gösterilmesi de Türkçe'mizin korunması için son derece önemli. Sitede yer alan yabancı şarkı sözleri de en az yerli şarkı sözleri kadar özen gösterilerek siteye eklendiğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

Sitede rap muzik şarkı sözlerini (sagopa kajmer şarkı sözleri, ceza şarkı sözleri, sokrat st şarkı sözleri, şanışer şarkı sözleri, pit10 şarkı sözleri, canfeza şarkı sözleri vb.), pop müzik şarkı sözleri (soner sarıkabadayı şarkı sözleri, hepsi şarkı sözleri, tarkan şarkı sözleri, sertab erener şarkı sözleri, serdar ortaç şarkı sözleri, hande yener şarkı sözleri, demet akalın şarkı sözleri vb.), arabesk müzik şarkı sözleri (müslüm gürses şarkı sözleri, orhan gencebay şarkı sözleri, hakan taşıyan şarkı sözleri, ferdi tayfur şarkı sözleri vb.), rock müzik şarkı sözleri (emre aydın şarkı sözleri, cem adrian şarkı sözleri, şebnem ferah şarkı sözleri, teoman şarkı sözleri, gripin şarkı sözleri, hayko cepkin şarkı sözleri vb.), yabancı şarkı sözleri (kesha şarkı sözleri, madonna şarkı sözleri, beyonce şarkı sözleri vb.) sürekli olarak siteye güncel şekilde eklenmektedir.

Sanatçıların yeni albümleri raflardaki yerini aldıkları andan itibaren sitede yayınlanmaya başlamaktadır. Sitede bulunmayan şarkı sözlerini göndermek isteyen herkes, hiçbir üyelik gereksinimi olmadan site menüsünden "Şarkı Sözleri Ekle" butonunu tıklayarak karşılarına tıkan şarkı sözü gönderme forumu eksiksiz olarak doldurup gönderebilirler. Gönderilen şarkı sözleri sitenin yönetim kadrosu tarafından doğrulukları onaylandıktan sonra en kısa zamanda yayınlanmaya başlayacaktır.

Sitedeki şarkı sözleri ve sanatçı sayfalarına hiçbir üyelik ve doğrulama kodu işlemi gerekmeden yorum yapma imkanına da sahipsiniz.

Ayrıca sitenin anasayfasında ziyaretçiler tarafından en çok okunan ve yönetim tarafından en son eklenen şarkıları da takip edebilir, sevdiğiniz sanatçılarla ilgili magazin haberlerini de takip edebilirsiniz.

İlgili Kişi :Bekir ASLAN
Adres1 :şarkı sözleri
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.