22
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTİNYE - SARIYER - SARIYER - İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Boğaz turu organizasyonları

WebTeknesi olmadan Boğaz Turu'na çıkılmaz...

Hizmet kalitesi ile diğer boğaz turu organizasyonu yapan firmalardan çok farklı bir konumda WebTeknesi hakkında bazı tanıtıcı bilgiler vermek istiyorum.

İstanbul Boğazı'nda düzenlemek istediğiniz her türlü boğaz turu organizasyonları; şirketinizin özel misafirlerini yemekli boğaz turu ile ağırlamak istediğinizde ya da bayilerinizle yapmayı planladığınız yemekli/yemeksiz iş toplantılarında,  yoğun iş temponuzdan dolayı unuttuğunuz kendinize ait zamanı yat gezisi ile değerlendirmek istediğinizde, kavurucu yaz sıcaklarından yüzme turu organizasyonu sayesinde kurtularak güneşin tadını çıkarmak istediğinizde, gece turları ile boğazda mehtaba karşı yemekli/yemeksiz harika bir gece geçirmek istediğinizde, kapalı mekanların boğucu ortamlarından kurtularak boğazın muhteşem manzarası ve temiz havası eşliğinde bir yandan rakınızı yudumlarken bir yandan da fasıl müzikleri dinlemek istediğinizde, Ramazan Ayı'na özel olarak dizayn edilmiş teknelerde tadına doyum olmaz menülerimiz eşliğinde orucunuzu açmak istediğinizde...

Ve düğün, nişan, kına gecesi, doğum günü, sünnet düğün ve törenlerinizi alışılagelmişin dışında İstanbul Boğazı'nda tekne turu organizasyonu ile kutlamak istediğinizde... Kişi sınırı olmadan büyük ve küçük teknelerimiz ve profesyonel ekimizle birlikte her zaman sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.

Tüm boğaz turu organizasyonlarımız gruplara özel olup münferit katılımlar söz konusu değildir.  Yemek menümüzde müşterilerin istekleri doğrultusunda düzenlemeler yapılabilmektedir. Ücretlendirme gruplardaki kişi sayısına göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle fiyat teklifi almak için web sitemizdeki iletişim bölümünü kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İlgili Kişi :Bekir ASLAN
Adres1 :İstinye
Adres2 :
Posta Kodu :34460
Telefon :0507 312 312 0
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.