22
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞİLE - İSTANBUL

Beyaz Masa hizmete girdi

Şile Belediye Başkanlığı tarafından Beyaz Masa hizmeti devreye sokuldu. Şile Belediye Başkanlığı ek hizmet binasında kurulan Beyaz Masa’nın açılışında bir konuşma yapan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "Beyaz Masa aslında bir ’Halkla İlişkiler’ hizmetidir. Yıllar öncesindeki belediye-halk ilişkilerinin mantalitesi ile bu dönemdeki mantığın ve ilişki biçimlerinin farklılaşması da Beyaz Masa’yı ortaya çıkaran sebepler arasında sayılabilir" dedi.

Beyaz Masa’nın amacının öncelikle vatandaşa rehberlik olduğunu belirten Tabakoğlu, "Çünkü vatandaşımız bir devlet kurumuna geldiği zaman hangi konuda, nereye, nasıl ve ne zaman başvuracağını bilmemektedir. Beyaz Masa’nın diğer önemli amacı da belediye halk kaynaşmasını tesis etmektir. Yani somurtkan değil gülümseyen, yarın gel demeyip hemen yardımcı olan bir belediye imajını fiili bir tavır olarak ortaya koymaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 12:43:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdurrahman atmaca IP: 88.238.50.xxx Tarih : 26.08.2008 21:12:53

Sayın yetkili ben Bahçelievler Siyavuşpaşa M.K.Paşa Marmara sokakta oturuyordum.şimdi Avcılara taşındım.oradayken cadde kaldırımları sökülüp yeniden yapıldığını gördüm.Bahsettiğim sokağın caddeye çıkış noktalarında çocuk arabaları veya pazar arabaları tabir ettiğimiz el çantalarının oralardan çıkış ve iniş için yer yapmadıklarını gördüm.İkinci şikayetimde o güzelim kaldırımlar neden sökülür.Ve yenisi için bu yapılanlar ne zaman sökülecek.Avrupada yapılır 50 sene sökülmez.Eğer Avrupayı gezmediyseniz tavsiye ederim.Sökülen kaldırım taşlarını atmayın bari.Onları Avcılar Cihangirde yapılar yeni kaldırımların yapımı için yollayında bir işe yarasın.Müteahhitlere bu kadar arka çıkıp paralarımızı cebimizden onlara akıtmanız biraz canımızı sıkıyor.Yaptığınıza hizmet anlayışı ile bakmıyor müteahhit doyurma,kayırma diye bakıyorum.Akıllı olun seçim yatırımı böyle olmaz.Kendinizden nefret ettirmeyin.Editöre saygılar