19
Mayıs
2024
Pazar
ŞİLE - İSTANBUL

İstanbul-Şile: Mazbatayı eski Başkan'ın elinden aldı

28 Mart yerel seçimlerinden galip olarak çıkan Şile’nin yeni Belediye Başkanı AK Parti’li Can Tabakoğlu, mazbatasını eski Başkan İhsan Çayıroğlu’nun elinden aldı.

Şişli Belediyesi binasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan eski Belediye Başkanı İhsan Çayıroğlu, "Gönül rahatlığı içinde görevimi Can kardeşime devir ediyorum. İkinci kez görevden ayrılıyorum. Bu kadar huzurlu olamadım, çünkü siyasi çirkinlikler oldu. Hep birlikte yaşadık bunları. Bu güzel örneğin diğer siyasilere ve başkanlara örnek olmasını diliyorum" dedi.

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ise "Birlikte çalıştığım Başkanım görevde olmadığı süre içinde de Şile’ye, belediyeye ve hatta fikirleri ile bana yardımcı olacağı inancındayım. Benim hiçbir şekilde o partili şu partili anlayışım olamaz. Ben Şile’de bana oy vermiş vermemiş herkesin Başkanı olacağım Sayın Çayıroğlu’nun başlattığı projeler sonuna kadar yerine getirilecek, hatta onlara artı ilaveler yapılacaktır. Geçmişte olduğu gibi yönetim değişikliklerinde ’Onun projesi bahane benim projem geçerlidir’ demeyeceğiz" diyerek muhalefete de mesaj verdi.

İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen’in de katıldığı tören konuşmaların ardından sona erdi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2004 Cuma 23:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?