19
Mayıs
2024
Pazar
ŞİLE - İSTANBUL

İstanbul-Şile: Pirelli Rallisi 8 Mayıs'ta Şile'de koşuluyor

Pirelli’nin ana sponsorluğunda İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından 1980 yılından bugüne kadar aralıksız olarak organize edilen Pirelli Rallisi 8-9 Mayıs tarihlerinde Şile’de koşulacak.

Pirelli Rallisi, Pirelli’nin ana sponsorluğunda İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından 1980 yılından bugüne kadar aralıksız olarak organize ediliyor. Pirelli Rallisi,Türkiye Ralli Şampiyonası’na puan veren 6 ralliden biri ve İstanbul sınırları içinde gerçekleştirilen tek ralli. Merkezi Şile Doğa Club olarak belirlenen Pirelli Rallisi sezonun ilk toprak rallisi olma özelliğini taşıyor. Yeşilçay, Karatepe, Başyatak, Alacalı ve Avcımeşe etaplarını ikişer defa geçecek olan ekipler, ralli sonunda 119 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 328 kilometre yol katetmiş olacaklar.

Pirelli Rallisi 8 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’de Levent’te bulunan Metro City Alışveriş Merkezi’nin önünden start alacak. İlk gün 5 özel etap koşulacak. Yarışın Birinci günü saat 19.30 da Şile Doğa Club’da son bulacak. Yarışçılar, parkur üzerindeki mücadeleye 9 Mayıs Pazar günü devam edecekler.

10 özel etaptan oluşan Pirelli Rallisi’nde 2. gün ilk özel etabın startı saat 08.47’ de Şile Doğa Club’ten verilecek. Yarışlar sırasında ekipler 4 kez servis noktasına gelerek servis hizmeti alacaklar.25. Pirelli Rallisi 9 Mayıs Pazar günü 11.00’da yine Şile Doğa Club’ de son bulacak. Ödül töreni aynı gece saat 20.00’ de gerçekleştirilecek.
Bu arada, 25. Pirelli Rallisi’nin etap zamanları ve yarış içerisinde yaşananlar www.isok.org.tr web adresinden izlenebilecek.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2004 Cuma 19:01:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?